Карти за отстъпка

GIFT картата / Е-Ваучер


Вземете най-желаният подарък за любим човек във вид на GIFT карта или Е-Ваучер Massimo Zardi, които може да ползвате в търговската ни верига или онлайн.
Поглезете този специален човек като го заведете на обиколка по магазините и го оставете да си изберетова, което желае - като се започне от обувки  и се стигне до връхни дрехи, от чанти до аксесоари и това ще бъде перфектният подарък.
Стойността на GIFT картата и Е-Ваучера е по желание на клиента.
GIFT картата и Е-Ваучера имат валидност 90 дни и не могат да бъдат разменяни за пари в брой. След изтичане на този срок GIFT картата и Е-Ваучерът са невалидни.
Каква е разликата между GIFT карта и Е-Ваучер?


1. GIFT карта
GIFT картата може да бъде закупена от търговската ни верига или поръчана онлайн. GIFT картата е валидна само с прикрепен към нея касов бон. Всеки притежател на такава карта може да я използва единствeно в търговската ни верига.


2. Е-Ваучер /електронен ваучер/
Е-Ваучерът може да бъде закупен само през онлайн магазина ни  на стойност по Ваш избор. Е-Ваучера получавате под формата на код на посочения от Вас е-mail адрес и може да се използва само в онлайн магазина ни. При финалната стъпка на пазаруването, когато сте в своята пазарска кошница в долния ъгъл ще видите полето за въвеждане на промокода. След въвеждането му от стойността на Вашата обща покупка ще се приспадне стойността на Е-Ваучера.


Моля обърнете внимание, че кодовете за намаления не могат да се използват с Е-Ваучерите.