ОЩЕ -5% В КОЛИЧКА НА ИЗБРАНИ МОДЕЛИ

Защита на личните данни

Онлайн магазин Massimo Zardi стриктно спазва Закона за защита на личните данни, влязал в сила от 2002г. Взели сме всички мерки Вашата потребителска информация да не бъде достъпна на трети лица с цел злоупотреба.

Сайтът Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация: две имена, адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail, което ни позволява да обработим поръчките Ви и те да достигнат до Вас. Тази информация се запазва в нашата база данни, като е възможно данни като две имена, адрес за доставка и телефон да бъдат предоставени на трета страна (куриерска фирма) с цел извършване на самата доставка.

ВАЖНО: ''Айлайн Дизайн''ЕООД  НЕ събира картови данни и като търговец нямаме достъп до тях, а само обслужващата ни банка.

Като използвате този сайт Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите да бъдат обработвани за изброените по-долу цели:

-  помощ при полълване на поръчка, ако не се справите сами;

-  информиране относно продукти, цени или услуги;

-  да предоставим услуги  и поддръжка;

-  да известим за нови услуги или продукти;

-  да предоставим персонализирани промоционални оферти и др.

Всеки, който желае да закупи продукт от онлайн магазин Massimo Zardi може да направи това както с регистрация, така и без регистрация в сайта (поръчка като гост потребител). При извършване на регистрация в сайта потребителите доброволно предоставят своите лични данни, спрямо нашите Общи условия. Съгласно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от Massimo Zardi закриване на потребителския им профил.

При регистрация или поръчка като гост, Вие автоматично се абонирате за нашия електронен бюлетин (newsletter). Ние имаме право да изпращаме рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения от Вас e-mail. Имате право да се отпишете доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целтани изпратите писмо с Тема/Subdject: UNSUBSCRIBE (отпиши) или REMOVE (премести) и ние ще Ви отпишем от списъците ни.

Ние не предоставяме Вашия e-mail на трети лица! 

Докато потребителите посещават и разглеждат онлайн магазина Massimo Zardi, ние следим посетените от тях страници и времето, което са прекарали в уеб сайта чрез инструмента за анализ Google Analytics. Събраната там информация може да се използва само и единствено от екипа на Massimo Zardi с цел задоволяване на потребителското търсене и подобряване на обслужването.

Възможно е потребителите да попаднат на проучване, създадено от екипа на Massimo Zardi или партньор на компанията, с цел проучване на потребителските нагласи и желания. Тази информация няма да бъде предоставяна на трети лица.

Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.