Мъжки колан от естествена кожа BD-2351

Арт. No: BD-2351-черен
Цена

Нормална цена: 56,00 лв.

Special Price 28,00 лв.

Описание
- Материал - естествена кожа; цвят - черен
- тока - класическа; цвят - никел
- ширина - 3,5 см.
Доставка и плащане

ПАЗАРУВАНЕ, НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

 

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Онлайн магазин Massimo Zardi Ви предоставя възможност бързо и лесно да достигнете до желания от Вас продукт. За целта на Ваше разположение са множество филтри за размер, цвят, материал, цена, % на намаление и други, които Ви позволяват да сортирате търсените от Вас продукти по предпочитания. Удобно отделени в различни категории и подкатегории нашите продукти са достъпни и лесно откриваеми.

Вие може да изберете начин на пазаруване - като ГОСТ или през потребителския си акаунт.

Когато пазарувате през потребителския си акаунт на Вашата сметка се напрупват сумите от Вашите пазарувания, което Ви носи редица предимства. Регистрацията Ви дава възможност да проследите историята на вашето пазаруване, както и да се присъедините към Клуба на Лоялните клиенти /за да разберете как вижте тук/.

Когато сте готови с избора на модели кликнете върху кошницата с покупки. В нея ще видите размера, количеството и цената на всички избрани от Вас артикули, както и общата стойност на Вашата покупка. Въведете кода за отстъпка /ако имате такъв/. След въвеждането му от общата стойност на Вашата покупка ще се приспадне съответната отстъпка.

Следващата Ви стъпка е да посочите адрес на доставка и телефон, както и начин на плащане. Когато пазарувате през потребителския си акаунт може само да потвърдете данните от профила си, или да промените адреса с друг, ако това е необходимо.

 

КУРИЕРСКИ УСЛУГИ:

1. За поръчки над 150 лева доставката е безплатна.

2. За поръчки до 150 лева транспортните разходи са за сметка на клиента.

3. За по-бърза и сигурна доставка съветваме нашите клиенти да посочат в адрес за доставка предпочитан от тях офис на Спиди.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

1. ППП (Пощенски Паричен Превод) – плащането се осъществява в брой на куриера при получаване на пратката.

2. По банков път – за целта е необходимо да направите превод по сметката на  „Айлайн Дизайн“ЕООД

Титуляр:                                                               „Айлайн Дизайн“ЕООД

Разплащателна сметка в BGN:                         BG75UBBS80021021889640

Банков идентифиционен код (BIC):                   UBBSBGSF

При банка:                                                            ТБ ОББ АД гр. Хасково

Банковият превод трябва да е на стойността на Вашата поръчка.

3. С дебитна или кредитна карта

За целта е необходимо следвайки етапите на поръчката, да изберете от меню "Начин на плащане" - "Кредитна карта". Банковите карти, с които можете да направите online разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или Master Card Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля, проверете също така дали вашата карта е отворена от Вашия издател за транзакции в Интернет. Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 

ДАННИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПОПЪЛНИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ С КАРТА СА:

- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)

- Данни за автентикация (За идентифицирането Ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode). В случай, че сте регистрирани от Вашата банка-Издател в тези схеми за сигурност, на екрана Ви ще се появи страница където трябва да въведете Вашата автентикационна парола.

Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

Размерът на транзакцията трябва да е на стойността на Вашата поръчка.

Преди да натиснете бутона ПОРЪЧАЙ изберете начин на доставка. Всички продукти, поръчани в нашия онлайн магазин, могат да се доставят до офис на куриерска фирма Спиди или на посочен от Вас адрес .

Имате възможност за преглед и тест на избраните от Вас продукти пред куриера, преди да сте заплатили за тях. Нашите партньори ще Ви информират със SMS за стойността на пратката преди да я доставят.

Общата стойност се калкулира от стойността на наложения платеж  и 5 лева куриерски разход /ако има такъв/.  

Натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.

 

ДОСТАВКА:

След финализиране на поръчката ще получите на e-mail адреса посочен от Вас, номера на поръчката, както и пълното и съдържание. Наш консултант ще се свържи с Вас за потвърждение.

- Поръчките направени след 16,00 ч. се обработват на следващия ден.

- Поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни. Неполучени на адрес и непотърсени от офис на куриера до 3 дни пратки се връщат към подателя.

Може да направите Вашата поръчка и на телефон 0700 11 120 в работен ден от 8:00 до 17:00 часа.

Приятна разходка в нашия виртуален магазин!

Връщане и замяна
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА; ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИЯ


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

По чл. 50 от ЗЗП имате право да върнете закупената от Вас стока в рамките на 14 дни, с възможност да я заменим за друга или да Ви върнем парите, като трябва да са спазени следните условия:

 •     стоката да не е увредена;
 •     стоката да не е употребявана;
 •     да не е нарушена вътрешната и външната опаковка;
 •     да се изпрати с придружаващите документи (гаранционна карта, касов бон или фактура)


За връщане на стока: гр. Хасково, ул. Панорама 1, ет. 3 (Massimo Zardi)

 

Всеки клиент има правото да върне артикул от своята поръчка в срок от 30 дни от датата на получаване, за целта е нужно да се попълни ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ съпътстващ всяка поръчка.

 

Сумата за закупена стока се възстановява след получаване на пратката, ако са спазени условията за връщане. Сумата ще бъде възстановена по банков път до 14 работни дни.

Разходите за куриерската услуга при връщане на стоки са за сметка на Клиента.

Ако върната от клиента стока не отговаря на условията за връщане / замяна, Massimo Zardi си запазва правото да откаже връщане или замяна!


ГАРАНЦИЯ / РЕКЛАМАЦИЯ

Търговецът поема настоящите гаранционни условия и определя реда за предявяване на рекламация при доказателства, че дефектът е възникнал по вина на производителя.

Търговската гаранция е 30 / тридесет / дни от датата на закупуване.


Гаранцията обхваща фабрични дефекти на материалите или изработката. За такива се считат:

 • сцепена кожа/ходило, разлепена/спукана подметка/ток, дефектирал цип.
 • настоящата гаранция е валидна за територия на Република България.
 • рекламация се приема само след представяне на документ за покупката съгл. чл. 4 от ЗЗП.


Рекламацията е неоснователна при:

 • неправилна експлоатация или проявена небрежност от страна на клиента;
 • липса или неправилна поддръжка (деформации и разлепване при неправилно сушене);
 • естествено износване на продукта;
 • механична повреда (например: механично пране и др.);
 • грешен подбор на размера;
 • след самостоятелно нанесени поправки;
 • промени в структурата/цвета на кожата, зависещи от естеството и;
 • обезцветяване/изпускане на боя от обувки с хастар, боядисан с естествени оцветители
 • загубване на декоративни елементи/аксесоари.

 

Задължителна информация съгласно Закон за защита на потребителите

 

Чл. 112 (1) При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация, като поиска от продавача да приведе стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай потребителят може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната й с нова, освен ако това е невъзможно или избраният от него начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с други
(2) Смята се, че даден начин за обезщетяване на потребителя е непропорционален, ако неговото използване налага разходи на продавача, които в сравнение с другия начин на обезщетяване са неразумни, като се вземат предвид:
- стойността на потребителската стока, ако нямаше липса на несъответствие;
- значимостта на несъответствието;
- възможността да се предложи на потребителя друг начин на обезщетяване, който не е свързан със значителни неудобства за него.
Чл. 113. (1) Когато потребителската стока не съответства на договора за продажба, продавачът е длъжен да я приведе в съответствие с договора за продажба.
(2) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба трябва да се извърши в рамките на 30/тридесет/ дни, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.
(3) След изтичането на срока по ал. 2 потребителят има право да развали договора и да му бъде възстановена заплатената сума или да иска намаляване на цената на потребителската стока съгласно чл. 114.
(4) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба е безплатно за потребителя. Той не дължи разходи за експедиране на потребителската стока или за материали и труд, свързани с ремонта й, и не трябва да понася значителни неудобства.
(5) Потребителят може да иска и обезщетение за претърпените вследствие на несъответствието вреди.
Чл. 114. (1) При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба и когато потребителят не е удовлетворен от решаването на рекламацията по чл. 113, той има право на избор между една от следните възможности: разваляне на договора и възстановяване на заплатената от него сума; намаляване на цената.
(2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на 30/тридесет/ дни от предявяване на рекламацията от потребителя.
(3) Потребителят не може да претендира за разваляне на договора, ако несъответствието на потребителската стока с договора е незначително.
Чл. 115. (1) Потребителят може да упражни правото си по този раздел в срок до две години, считано от доставянето на потребителската стока.
(2) Срокът по ал. 1 спира да тече през времето, необходимо за поправката или замяната на потребителската стока или за постигане на споразумение между продавача и потребителя за решаване на спора
(3) Упражняването на правото на потребителя по ал. 1 не е обвързано с никакъв друг срок за предявяване на иск, различен от срока по ал. 1.

Рекламация се приема на телефон 0700 11 120. От отдел „Рекламации“ ще бъдете информирани за това основателна ли е рекламацията, както и за вариантите за нейното приемане на адрес:


гр. Хасково, 6300,
ул. Панорама №1,
Айлайн Дизайн ЕООД
или в рамките на работния ден, във всеки обект на бранда.

Регистрирай се за нашия е-бюлетин!

Получавай Специални Оферти, Информация за Нови Колекции и Разпродажби!

Можете да се откажете по всяко време!