Дамска чанта от естествена кожа BLC-C341

Арт. No: BLC-C341-бежов/жълт
Цена

Нормална цена: 330,00 лв.

Special Price 132,00 лв.

Описание
• Материал - естествена кожа в бежов цвят с перфорирана жълта кожа
• Хастар - 100 % полиестер
• Аксесоари - метални златни
• Основна дръжка - двойна- 16 см.
• Допълнителна дръжка - подвижна, от кожа с възможност за регулиране
• Основно закопчаване с цип
• Вътрешно разпределение - един джоб с цип и два джоба без цип
• Защитни метални крачета - 5 броя
• Размер - д / в / ш в см. - 39/ 26/ 11

Доставка и плащане

ПАЗАРУВАНЕ, НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

 

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Онлайн магазин Massimo Zardi Ви предоставя възможност бързо и лесно да достигнете до желания от Вас продукт. За целта на Ваше разположение са множество филтри за размер, цвят, материал, цена, % на намаление и други, които Ви позволяват да сортирате търсените от Вас продукти по предпочитания. Удобно отделени в различни категории и подкатегории нашите продукти са достъпни и лесно откриваеми.

Вие може да изберете начин на пазаруване - като ГОСТ или през потребителския си акаунт.

Когато пазарувате през потребителския си акаунт на Вашата сметка се напрупват сумите от Вашите пазарувания, което Ви носи редица предимства. Регистрацията Ви дава възможност да проследите историята на вашето пазаруване, както и да се присъедините към Клуба на Лоялните клиенти /за да разберете как вижте тук/.

Когато сте готови с избора на модели кликнете върху кошницата с покупки. В нея ще видите размера, количеството и цената на всички избрани от Вас артикули, както и общата стойност на Вашата покупка. Въведете кода за отстъпка /ако имате такъв/. След въвеждането му от общата стойност на Вашата покупка ще се приспадне съответната отстъпка.

Следващата Ви стъпка е да посочите адрес на доставка и телефон, както и начин на плащане. Когато пазарувате през потребителския си акаунт може само да потвърдете данните от профила си, или да промените адреса с друг, ако това е необходимо.

 

КУРИЕРСКИ УСЛУГИ:

1. За поръчки над 150 лева доставката е безплатна.

2. За поръчки до 150 лева транспортните разходи са за сметка на клиента.

3. За по-бърза и сигурна доставка съветваме нашите клиенти да посочат в адрес за доставка предпочитан от тях офис на Спиди.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

1. ППП (Пощенски Паричен Превод) – плащането се осъществява в брой на куриера при получаване на пратката.

2. По банков път – за целта е необходимо да направите превод по сметката на  „Айлайн Дизайн“ЕООД

Титуляр:                                                               „Айлайн Дизайн“ЕООД

Разплащателна сметка в BGN:                         BG75UBBS80021021889640

Банков идентифиционен код (BIC):                   UBBSBGSF

При банка:                                                            ТБ ОББ АД гр. Хасково

Банковият превод трябва да е на стойността на Вашата поръчка.

3. С дебитна или кредитна карта

За целта е необходимо следвайки етапите на поръчката, да изберете от меню "Начин на плащане" - "Кредитна карта". Банковите карти, с които можете да направите online разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или Master Card Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля, проверете също така дали вашата карта е отворена от Вашия издател за транзакции в Интернет. Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 

ДАННИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПОПЪЛНИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ С КАРТА СА:

- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)

- Данни за автентикация (За идентифицирането Ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode). В случай, че сте регистрирани от Вашата банка-Издател в тези схеми за сигурност, на екрана Ви ще се появи страница където трябва да въведете Вашата автентикационна парола.

Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

Размерът на транзакцията трябва да е на стойността на Вашата поръчка.

Преди да натиснете бутона ПОРЪЧАЙ изберете начин на доставка. Всички продукти, поръчани в нашия онлайн магазин, могат да се доставят до офис на куриерска фирма Спиди или на посочен от Вас адрес .

Имате възможност за преглед и тест на избраните от Вас продукти пред куриера, преди да сте заплатили за тях. Нашите партньори ще Ви информират със SMS за стойността на пратката преди да я доставят.

Общата стойност се калкулира от стойността на наложения платеж  и 5 лева куриерски разход /ако има такъв/.  

Натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.

 

ДОСТАВКА:

След финализиране на поръчката ще получите на e-mail адреса посочен от Вас, номера на поръчката, както и пълното и съдържание. Наш консултант ще се свържи с Вас за потвърждение.

- Поръчките направени след 16,00 ч. се обработват на следващия ден.

- Поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни. Неполучени на адрес и непотърсени от офис на куриера до 3 дни пратки се връщат към подателя.

Може да направите Вашата поръчка и на телефон 0700 11 120 в работен ден от 8:00 до 17:00 часа.

Приятна разходка в нашия виртуален магазин!

Връщане и замяна
Връщане и замяна на закупени стоки, гаранции и рекламции

 

Връщане и замяна

 

По чл. 50 от ЗЗП имате право да върнете закупената от Вас стока в рамките на 14 дни, с възможност да я заменим за друга или да Ви върнем парите, като трябва да са спазени следните условия:

  •     стоката да не е увредена;
  •     стоката да не е използвана;
  •     да не е нарушена вътрешната и външната опаковка;
  •     да се изпрати с придружаващите документи (гаранционна карта, касов бон или фактура)


Преди да изпратите стоката обратно към нас на адрес: гр. Хасково, ул. Панорама 1 - Massimo Zardi, моля, уведомете ни на тел. 0700 11 120. Това е необходимо, за да можем в най-кратки срокове да Ви изпратим в замяна, нова стока или да възстановим платените пари.

Сумата за закупена стока се възстановява след получаване на пратката и след като се уверим, че са спазени условията за връщане. Сумата ще Ви бъде възстановена по банков път до 3 работни дни или чрез наложен платеж, само за пратки изптарени с преглед.

Разходите по куриерските услуги за връщането на стоки са за сметка на Клиента. Независимо, че връщате стока, получена с преглед и тест, стойността на куриерската услуга е за Ваша сметка.

Ако върната от клиента стока не отговаря на условията за връщане (замяна), Massimo Zardi запазва правото да откаже връщане или замяна!

 

Гаранционен срок

 

Търговската гаранция на закупената от Вас стока е 30 календарни дни. Гаранцията е валидна само за случаите, когато се констатира наличие на фабричен дефект.

За фабричен дефект се считат:

- сцепване на кожата (не нараняване на кожата по повърхностния слой)

- разцепена подметка

- разкъсани шевове

- повредени ципове

Обувки, които нямат надпис "водоустойчиви"(waterproof) е възможно да пропускат в мокро. Препоръчваме преди носене да бъдат третирани с импрегниращ спрей.

Обувки с хастар от естествена кожа е възможно да оцветят краката.

Привеждането на потребителската стока в съответсвие с договора за продажба трябва да се извърши в рамките на 30 календарни дни съгласно чл.113 от ЗЗП.

Съгласно чл.114 от ЗЗП потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или намaляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да поправи стоката или при възможност да я замени с нова.

„Айлайн Дизайн“ ЕООД отговаря по чл.119 по ЗЗП. Независимо от търговската гаранция продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно гаранция по чл.112-115.

Регистрирай се за нашия е-бюлетин!

Получавай Специални Оферти, Информация за Нови Колекции и Разпродажби!

Можете да се откажете по всяко време!