Дамски колан от естествена кожа в бял цвят LD-7633

Арт. No: LD-7633-бял
Цена

Нормална цена: 69,00 лв.

Special Price 20,00 лв.

Описание

Дамски колан изработен от естествена кожа с капси и класическа тока. Предлага се в бял, тъмно син и черен цвят.

Доставка и плащане

ПАЗАРУВАНЕ, НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

 

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Онлайн магазин Massimo Zardi Ви предоставя възможност бързо и лесно да достигнете до желания от Вас продукт. За целта на Ваше разположение са множество филтри за размер, цвят, материал, цена, % на намаление и други, които Ви позволяват да сортирате търсените от Вас продукти по предпочитания. Удобно отделени в различни категории и подкатегории нашите продукти са достъпни и лесно откриваеми.

Вие може да изберете начин на пазаруване - като ГОСТ или през потребителския си акаунт.

Когато пазарувате през потребителския си акаунт на Вашата сметка се напрупват сумите от Вашите пазарувания, което Ви носи редица предимства. Регистрацията Ви дава възможност да проследите историята на вашето пазаруване, както и да се присъедините към Клуба на Лоялните клиенти /за да разберете как вижте тук/.

Когато сте готови с избора на модели кликнете върху кошницата с покупки. В нея ще видите размера, количеството и цената на всички избрани от Вас артикули, както и общата стойност на Вашата покупка. Въведете кода за отстъпка /ако имате такъв/. След въвеждането му от общата стойност на Вашата покупка ще се приспадне съответната отстъпка.

Следващата Ви стъпка е да посочите адрес на доставка и телефон, както и начин на плащане. Когато пазарувате през потребителския си акаунт може само да потвърдете данните от профила си, или да промените адреса с друг, ако това е необходимо.

 

КУРИЕРСКИ УСЛУГИ:

1. За поръчки над 150 лева доставката е безплатна.

2. За поръчки до 150 лева транспортните разходи са за сметка на клиента.

3. За по-бърза и сигурна доставка съветваме нашите клиенти да посочат в адрес за доставка предпочитан от тях офис на Спиди.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

1. ППП (Пощенски Паричен Превод) – плащането се осъществява в брой на куриера при получаване на пратката.

2. По банков път – за целта е необходимо да направите превод по сметката на  „Айлайн Дизайн“ЕООД

Титуляр:                                                               „Айлайн Дизайн“ЕООД

Разплащателна сметка в BGN:                         BG75UBBS80021021889640

Банков идентифиционен код (BIC):                   UBBSBGSF

При банка:                                                            ТБ ОББ АД гр. Хасково

Банковият превод трябва да е на стойността на Вашата поръчка.

3. С дебитна или кредитна карта

За целта е необходимо следвайки етапите на поръчката, да изберете от меню "Начин на плащане" - "Кредитна карта". Банковите карти, с които можете да направите online разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY.

Моля, обърнете внимание, че Вашата V PAY или Master Card Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля, проверете също така дали вашата карта е отворена от Вашия издател за транзакции в Интернет. Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

 

ДАННИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПОПЪЛНИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ С КАРТА СА:

- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)

- Данни за автентикация (За идентифицирането Ви като картодържател, платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode). В случай, че сте регистрирани от Вашата банка-Издател в тези схеми за сигурност, на екрана Ви ще се появи страница където трябва да въведете Вашата автентикационна парола.

Транзакционната валута (тази която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев.

Размерът на транзакцията трябва да е на стойността на Вашата поръчка.

Преди да натиснете бутона ПОРЪЧАЙ изберете начин на доставка. Всички продукти, поръчани в нашия онлайн магазин, могат да се доставят до офис на куриерска фирма Спиди или на посочен от Вас адрес .

Имате възможност за преглед и тест на избраните от Вас продукти пред куриера, преди да сте заплатили за тях. Нашите партньори ще Ви информират със SMS за стойността на пратката преди да я доставят.

Общата стойност се калкулира от стойността на наложения платеж  и 5 лева куриерски разход /ако има такъв/.  

Натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.

 

ДОСТАВКА:

След финализиране на поръчката ще получите на e-mail адреса посочен от Вас, номера на поръчката, както и пълното и съдържание. Наш консултант ще се свържи с Вас за потвърждение.

- Поръчките направени след 16,00 ч. се обработват на следващия ден.

- Поръчките направени в събота и неделя се обработват в понеделник.

Срокът на доставка е от 1 до 3 работни дни. Неполучени на адрес и непотърсени от офис на куриера до 3 дни пратки се връщат към подателя.

Може да направите Вашата поръчка и на телефон 0700 11 120 в работен ден от 8:00 до 17:00 часа.

Приятна разходка в нашия виртуален магазин!

Връщане и замяна
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА; ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИЯ


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

По чл. 50 от ЗЗП имате право да върнете закупената от Вас стока в рамките на 14 дни, с възможност да я заменим за друга или да Ви върнем парите, като трябва да са спазени следните условия:

  •     стоката да не е увредена;
  •     стоката да не е употребявана;
  •     да не е нарушена вътрешната и външната опаковка;
  •     да се изпрати с придружаващите документи (гаранционна карта, касов бон или фактура)


За връщане на стока: гр. Хасково, ул. Панорама 1, ет. 3 (Massimo Zardi)

 

Всеки клиент има правото да върне артикул от своята поръчка в срок от 30 дни от датата на получаване, за целта е нужно да се попълни ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ съпътстващ всяка поръчка.

 

Сумата за закупена стока се възстановява след получаване на пратката, ако са спазени условията за връщане. Сумата ще бъде възстановена по банков път до 14 работни дни.

Разходите за куриерската услуга при връщане на стоки са за сметка на Клиента.

Ако върната от клиента стока не отговаря на условията за връщане / замяна, Massimo Zardi си запазва правото да откаже връщане или замяна!


ГАРАНЦИЯ И РЕКЛАМАЦИЯ

 

Съгласно чл. 556 и Гражданският кодекс, за всички продукти закупени от магазин MASSIMOZARDI.COM, имате право на гаранция.

 

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

• Гаранцията се предоставя от „Айлайн Дизайн“ ЕООД

• Гаранцията се осъществява безплатно във всеки работен ден от „Айлайн Дизайн“ ЕООД  на адрес гр. Хасково, ул. Панорама №1

• Поправката на продукта се извършва чрез ремонт в рамките на максимум един месец, считано от момента на извършената от клиента рекламация, в съответствие с приложимото законодателство.

• Гаранционният срок спира да тече от момента на заявяване на рекламацията от клиента, до момента в който клиентът получи известие за отстранен дефект.

• Гаранцията не важи за повреди, възникнали от:

-       неспазване на условията за транспортиране, съхранение, употреба и поддръжка на продукта;

-       погрешна експлоатация, наличие на силно замърсяване, проникване на течности в продуктите и неправилното им сушене, продължително излагане на слънце, продължително излагане на висока влажност, използване на неподходящи средства за почистване, механични повреди  

 

ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КУПУВАЧА

• Да съблюдава за правилната употреба/експлоатация на продуктите, в съответствие с техническите и/или други изисквания на производителя или продавача.

• Да съхранява документацията на продукта по време на гаранционния срок  BG 14

• Да предостави документ за продажба и гаранционната карта от покупката при заявка за рекламация

 • Да изпрати продукта за ремонт заедно с всички поръчани и закупени аксесоари  

 

ПРАВА НА КУПУВАЧА

Независимо от търговската гаранция продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за продажба съгласно гаранцията по чл. 33 – 37 от Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки, а именно:

Чл. 33. (1) Когато стоките не отговарят на индивидуалните изисквания за съответствие с договора, на обективните изисквания за съответствие и на изискванията за монтиране или инсталиране на стоките, потребителят има право:

1. да предяви рекламация, като поиска от продавача да приведе стоката в съответствие;

2. да получи пропорционално намаляване на цената;

3. да развали договора.

 

(2) В случаите по ал. 1, т. 1 потребителят може да избере между ремонт или замяна на стоката, освен ако това се окаже невъзможно или би довело до непропорционално големи разходи за продавача, като се вземат предвид всички обстоятелства към конкретния случай, включително:

1. стойността, която би имала стоката, ако нямаше липса на съответствие;

2. значимостта на несъответствието, и

3. възможността да бъде предоставено другото средство за защита на потребителя без значително неудобство за потребителя.

 

(3) Продавачът може да откаже да приведе стоката в съответствие, ако ремонтът и замяната са невъзможни или ако биха довели до непропорционално големи разходи за него, като се вземат предвид всички обстоятелства, включително тези по ал. 2, т. 1 и 2. BG 15

(4) Потребителят има право на пропорционално намаляване на цената или да развали договора за продажба в следните случаи:

1. продавачът не е извършил ремонт или замяна на стоката съгласно чл. 34, ал. 1 и 2 или, когато е приложимо, не е извършил ремонт или замяна съгласно чл. 34, ал. 3 и ал. 4 или продавачът е отказал да приведе стоката в съответствие съгласно ал. 3;

2. появи се несъответствие въпреки предприетите от продавача действия за привеждане на стоката в съответствие; при несъответствие на стоки с дълготрайна употреба и на стоки, съдържащи цифрови елементи, продавачът има право да направи втори опит за привеждане на стоката в съответствие в рамките на срока на гаранцията по чл. 31;

3. несъответствието е толкова сериозно, че оправдава незабавно намаляване на цената или разваляне на договора за продажба, или

4. продавачът е заявил или от обстоятелствата е ясно, че продавачът няма да приведе стоката в съответствие в разумен срок или без значително неудобство за потребителя.

 

(5) Потребителят няма право да развали договора, ако несъответствието е незначително. Тежестта на доказване за това дали несъответствието е незначително се носи от продавача. Потребителят има право да откаже плащането на оставаща част от цената или на част от цената, докато продавачът не изпълни своите задължения за привеждане на стоката в съответствие.

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ (РЕКЛАМАЦИЯ), който съпровожда покупката и го поставете в опаковката заедно с продукта за връщане.

Ако нямате / не сте съхранили формуляр, подгответе лично описание на вашата рекламация.

ИЗПРАТЕТЕ ПРАТКАТА

Връщането на рекламирания продукт е за сметка на клиента. В случай че рекламацията е положително разгледана, разходите по изпращане на върнатата пратка се възстановят след одобрение на рекламацията въз основа на представена касова бележка.

Продуктът за рекламация изпратете на следния адрес:
гр. Хасково, ул. Панорама №1
Получател:  „Айлайн Дизайн“ ЕООД – Massimo Zardi"

 

•  За бързо и ефективно разрешаване на въпроси, свързани с гаранцията на продуктите, може да се свържете с нас на телефон 0700 11 120  от 09:00 до 17:00 ч. в делнични дни или онлайн на sales1@massimozardi.com

 

ИЗЧАКАЙТЕ РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА РЕКЛАМАЦИЯТА

Рекламациите се обработват не по-късно от 30 дни считано от датата на получаване.

Ако рекламацията се счита за приета, ние ще се съобразим, в съответствие с приложимите закони и разпоредби от гледна точка на гаранцията.

* Ако имате въпроси относно рекламацията, моля, свържете се с нашия Център за обслужване на клиенти на номер +359 700 11 120. Ние обработваме вашите данни от формуляра за рекламация, за да приложим процеса по рекламация. Основанието за обработка е изпълнението на правното задължение на разпоредбите относно гаранцията за дефекти на продадените стоки. Вижте нашата Политика за поверителност ( Защита на лични  данни ) на massimozardi.com, в която ще
намерите информация за принципите на обработка на вашите лични данни от администратора, Айлайн Дизайн ЕООД и за начините на упражняване на вашите права.

Регистрирай се за нашия е-бюлетин!

Получавай Специални Оферти, Информация за Нови Колекции и Разпродажби!

Можете да се откажете по всяко време!